Saillupus Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Witam w najbliższym czasie planuje kupno nowego dwójnogu gdyż mój stary nie nadaje się do użytku jak na razie wypatrzyłem trzy sztuki które mi pasują jednak różnią się ceną i na pewno wytrzymałością i wykonaniem: I Typ - SRC około 100zł II Typ CA 199zł BOYI około 120-130zł i moje pytanie jest takie który wybrać? czy faktycznie warto dopłacać 100-70 zł do Ca? i czy każdy z nich mogę zainstalować na M700? Pozdro :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Bierz pierwszy. Na 100% podejdzie fajnie wygląda i jest solidny. Jeśli nie wrzucisz go pod autobus to spoko. Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 hehe to sie nazywa szybka odpowiedź :-F już wziąłem ten boyi narazie nie narzekam :-P pozdro Quote Link to post Share on other sites
LiuKas Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Boyi- Mam go już od jakiegoś czasu, poza tym że szybko farba schodzi jestem bardzo zadowolony. Na dodatkowy plus można zaliczyć przejściówkę do RISa która ma "ciężkochodzący" gwint (nie ma mowy że dwójnóg się poluzuje). Quote Link to post Share on other sites
Herki Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Mam Boyi i jestem zadowolony też sie zastanawiałem czy nie lepiej troszke dołożyc ale teraz wiem ze nie ma potrzeby... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts