VIAP Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Mam problem, rozebrałem moją berettkę aby ją przeczyścić i zakonserwować, ale nie mogę teraz wszystkiego poskładać. Gdy duszę spust to kurek odskakuje. Gdy odciągnę zamek aby przeładować nie da sie strzelać, natomiast po ponownym przeładowaniu pierwsza kulka wypada z lufy i występuje efekt braku amunicji w broni palnej. Proszę o pomoc i jakieś fotki. Aha, i gdzie znajduje się gumka hop-up bo nie mogę znaleźć swojej :/ . Z góry dzięki i pozdro... Edited January 29, 2008 by VIAP Quote Link to post Share on other sites
VIAP Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Już wiem dlaczego, po przeładowaniu zamek pozostaje z tyłu. Kurek zahacza o wnętrze zamka przez co go blokuje. Gdy najpierw odciągnę kurek a następnie przeładuje problem znika. Pozostaje jednak jeszcze kwestia wypadającej kulki - albo z lufy, albo zostaje pod zamkiem, ale nie da sie jej wystrzelić. No i nadal nie wiem gdzie jest hop-up. Możliwe żeby go wcale nie ma? Na pudełku, na forum oraz na stronie specshopu jest napisane, że beretta posiada hopsiupa, a w mojej nie mogę go znaleźć. Proszę administracje o połączenie obydwu postów w całość, ponieważ nie mogłem edytować wcześniejszego. Quote Link to post Share on other sites
kerth Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Hopup ma w lufie :) Tyle, że nie regulowany Ja miałem taki efekt (niewypadających kulek), jak miałem: - brudną lufę - blokujący się ten plastikowy element, który podaje gaz do lufy (źle przesmarowany) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts