michalll Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Czy ktoś miał styczności z częściami tunningowymi wypuszczonymi niedawno przez PJ? Wiem tylko tyle, że są produkowane w tym zakładzie co element, ale to oczywiście nie wyczerpuje tematu. Ceny są konkurencyjne: np. zębatki helikalne + wzmocniony tłok - 179 zł Bore-up z dyszą -149 zł Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 To jest element z napisem P&J. O wytrzymałości elementa wiemi niezbyt wiele, ponoc tłoki są słabe, ale takie elementy jak np ciche głowice np daja radę, głowice cylindrów, cylindry,głowice tłoków, łozyska, prowadnice - tam trudno zrobić błąd w budowie, więc myślę, że można brać te elementy. Z zębatkami nie wiadomo, ale skoro krakman pisze, to pewnie wsadzili m140 i testowali. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Ponoć na m150 jeszcze się nie posypały. No ale to takie plotki ;) Quote Link to post Share on other sites
TheProsiak Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 A może ktoś już ma i używa tych części?? Interesuje mnie głównie Bore-Up i jego wytrzymałość, żeby głowica tłoka nie pękła na M130 i ful auto tak jak mojemu koledze DF :/ Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 Jeżeli części PJ są tożsame z elementem, to rzuć okiem do tematu o elemencie, bo jest właśnie o tym... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts