hubo1991 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) Mam problem. Po przeładowaniu wylatują mi kulki przez lufę gdy przechyle broń na mniejszy kąt niż 90 stopni. Nie wiem czego to może być przyczyna. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem. Edited February 7, 2008 by Paramedic Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) wylatują mi kulki przez lufę jak przechyle broń na mniejszy kont niż 90 stopni Chcesz powiedzieć, że przy jednym przeładowaniu ładuje się kilka kulek? Usunięte odniesienie do skasowanej przeze mnie części wiadomości Edited February 7, 2008 by Paramedic Quote Link to post Share on other sites
hubo1991 Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Nie, chodzi o to, że jak przeładuje i pochylę lufę do ziemi, to załadowana kulka wylatuje przez lufę :/. Stosuj interpunkcję, polskie znaki i poprawną ortografię konsekwentnie. Rozpoczynaj zdanie wielką literą. Emotikonka nie jest równoznaczna z kropką, a to ona (kropka) powinna kończyć zdanie. Następne niechlujnie napisane posty będą usuwane. Edited February 7, 2008 by Paramedic Quote Link to post Share on other sites
jackas Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Myślę, że pewną pomocą dla osób które chciały by Ci pomóc byłoby podanie o jaki model chodzi. A typowa odpowiedź w takim przypadku - popraw gumkę hop-up. Quote Link to post Share on other sites
hubo1991 Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 (edited) Chodzi tu o mossberga 590 lub jak kto woli Longa 003 [AGM]. Edited February 8, 2008 by hubo1991 Quote Link to post Share on other sites
hubo1991 Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 (edited) Poprawiłem gumkę i działa dzięki za pomoc. :) Edited February 8, 2008 by hubo1991 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts