AdiBrody_B-52 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) Mam problem z celnością w replice. Duży rozrzut góra-dół. Jedna kulka wyleci i zaraz spadnie (tak jakby była nie podkręcona przez hop-up), a inna poleci nawet do góry (jakby hop-up był za bardzo podkręcony). Czasami kulki uciekają też na bok (o kilka m na 70m). Mniej więcej połowa leci w cel. Aha: Tuning 580fps, komora hup-up KA, gumka systemy silikonowa, dystanser systemy, lufa 705mm Przed wymianą komory hop-up nie było tego problemu... Ktoś doradzi co zrobić aby wyeliminować problem?? Edited February 5, 2008 by AdiBrody_B-52 Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Jeżeli przy wkładaniu gumki HU do komory użwyałeś sylikony w spreju, to prawdopodobnie ją zalałeś(ja kiedyś zalałem gumkę 'smarując zamek'-tą g****ną blaszke :???: ) Quote Link to post Share on other sites
AdiBrody_B-52 Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Problem rozwiązany, temat do wywalenia... p.s: Problem był w postaci bardzo miękkiego dystansera... Zamontowałem dystanser typu H i działa jak złoto :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts