dragster Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Witam, w moim USP dzieje się dziwna sprawa. Gdy oddaje "suche strzały" bez naładowania to spust dziwnie jakby podwójnie klekota, czasem sie lekko zawiesi i wydaje przy tym nie naturalny krystaliczny dzwięk (tak jakby pstrykać palcem w kryształ). Natomist, gdy zdejme zamek, wszystko działa w 100% poprawie. Wydaje mi sie że to wina blokady spustu. Gdy ją ścisnę pistolet wydaje pojedynczy dzwięk ale wciąż krystaliczny :roll: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
InOsAK Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 A czy mógłbyś to nagrać? Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 jak masz gwarancje to odeślij Quote Link to post Share on other sites
dragster Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 bede odsylac... no to wygladatak ze jak wcisniesz spust, to ci nie raz nie odskoczy tylko sie zatnie.... Quote Link to post Share on other sites
Ziorko Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Mam ten sam problem, gdy nacisne spust to czasem ten tylny dzyndzel robi sie tak jak by byl naladowany. Jak bedziesz wiedziec od czego to, to pisaj. Quote Link to post Share on other sites
Ziorko Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Juz go sam naprawiłem. Odkręciłem tą 1 śrubkę co jest na dole przy wsadzaniu do magazynka i go rozpołowiłem. Trochę go oczyściłem przesmarowałem no i chciałem go złożyć przy czym męczyłem się 2 godz. Aż w końcu udało mi się i sprawdziłem go, chodzi miodzio i nic się nie zacina. Quote Link to post Share on other sites
mathias39 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Ja mam trochę inny problem. Mianowicie zasięg jest bardzo mały- po ok. 10 metrach kulka zaczyna spadać i dźwięk wystrzału przypomina "flop". Czy ktoś wie co może być nie tak? Dodam jeszcze że używam kulek 0,2 i że mam tego guna 2 miechy. Edited April 8, 2008 by mathias39 Quote Link to post Share on other sites
mathias39 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Jeszcze dodam że dźwięk wystrzału jest bardzo głośny i ogólnie niepokojący Quote Link to post Share on other sites
Ziorko Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nie wiem co moze być ale możliwe że się przestawiła gumka hop-siupa :D albo jest za bardzo w środku przesmarowany jak wogole był smarowany ;/. Quote Link to post Share on other sites
mathias39 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Nie wiem co moze być ale możliwe że się przestawiła gumka hop-siupa :D albo jest za bardzo w środku przesmarowany jak wogole był smarowany ;/. Spokojnie, regularnie go smaruję. No już tamtego problemu się pozbyłem :) Teraz mam inny :???: . Mianowicie kulka (0,20) po około 18 przebytych metrach zaczyna lekko lecieć w górę. Sprawdzałem i na dworze i w pomieszczeniach zamkniętych. Wszędzie tak samo. Może to wina hop-up'a no ale gumka jest ustawiona dobrze a sam hop-up nie jest w tym przypadku regulowany. Będę wdzięczny za pomoc ;-) Quote Link to post Share on other sites
Ziorko Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Raczej wina kulek. Ja jak mialem 0,20 to zaraz leciały w góre. Fajnie lataja kulki exela 0,25g są na specshopie ;]. Ale kiedyś sobie strzelam z kulek 0,25g a tu nagle lataja do góry xD ale z czasem sie gumka hop up'a wyrobi i będzie strzelał fajnie na 0,20 chociaz ja juz mam go 5 miesięcy i duzo strzelam i nadal strzela ładnie nawet 35-40m zasięg skuteczny ;]. Quote Link to post Share on other sites
dragster Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 (edited) Ten USP to wadliwy jest.... co do mojej sprawy to prowadnica spreżyny sie ukruszyła... mój strzela na 15 m, moc to on ma ale hu jest do wyrzucenia :( Pozdrawiam fanów H&K USP :D Edited August 5, 2008 by dragster Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts