CArpik Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Znam ból uszkodzonej emki z CG i wiem co,jak i gdzie. Mogę pomóc, poradzić z każdym problemem tych emek. /poprawiłem "bul" na "ból" i dorzuciłem przecinek. /Medi// Quote Link to post Share on other sites
CArpik Posted February 23, 2008 Author Report Share Posted February 23, 2008 (edited) Ostatnio złamał mi kumpel stałą kolbę w emce.Zdarza się.:wink: Ale po małym użyciu kropelki i kawała drewna żeby wzmocnić miejsce gdzie się złamała kolba w emce. Po tym zabiegu teraz wszystko gra i jest git. :uśmiech: Edited February 23, 2008 by CArpik Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Na strzelance koledze w xmi'e odpadła połowa broni : Quote Link to post Share on other sites
CArpik Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 :/ Jeszcze w 2 najgorszym miejscu w emkach z CG.Pokombinuję to doradzę jak coś.Dzięki że foty dodałeś.Odpowiedz dam jutro. :uśmiech: Hmmm.... albo kupi kolega nową emkę , albo poprzewiercać w miejscu złamania i powzmacniać to jakoś.Na razie tylko tyle wykombinowałem. :wink: Ale postaram się coś zrobić. :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts