prot Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 witam zastanawialem sie ostatnio nad kupnem i tuningiem tej repliki od krakmana rozmawialem z kims od nich i polecil mi wstawic do stocka max sprężyne główną 120 m/s(zastanawiam sie czy batke 8,4 w tym wypadku czy 9,6? ) mysalem tez nad sprezyna 140 przy batce 9,6 myslicie ze by sie posypal? Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Odezwij się do huron96 . Kiedy trapił mnie podobny problem jak Twój, zapytałem się go przez pw co robił w swojej. ogolnie jest bardzo okmoja smiga na zestwie deap fire sprezyna 110 guarder lufa guarder i gumka no i wszyso w srodu wzomcnione aluminiowe ponad 400 fpsow niechailem wiecej zeby zywotnosc byla dluga mysl sie z nia rozstac poniewaz jest dluga i wadzi w pomieszczeniach do lasu jest boska i robi wrazenie zasieg Quote Link to post Share on other sites
prot Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 ok wielkie dzieki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts