Dandi Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Czy to ma znaczenie czy kable od silnika sa przeciągnięte po jednej stronie ? czy mogą być po rożnych?? Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Po I: P&J to nie pierwsz klasa ( chciałbym) :) Po II: Gdzie przeciągniete? w chwycie(w tym, w którym siedzi silnik?) Jeżeli chodzi o ten to różnicym nie ma, różnica jest jedynie w podłączeniu kabli(łatwiej jeżeli są po bokach). Quote Link to post Share on other sites
Dandi Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 Raczej jest bo przedłużyłem kable i pociaglem je po jednej stronie i silnik lepiej sie poruszal w gore i w dól:P ogolnie łatwiej jest go wyjac. Quote Link to post Share on other sites
Jasiu_3D Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Witam 8-) Mam problem z silnikiem w mojej eMce JG. Podczas strzelnaki coś mi się rozwaliło i po naciśnięciu spustu słyszałem tylko odgłos silnika. Nie wiem czy mi się zębatka uszczerbiła czy tylko silnik ooluzował. Teraz nie wiem co mam robić, bo za nic w świecie nie mogę go prawidłowo ustawić. Bawić się w to samemu czy lepiej wysłać na gwarancje? Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Jak sie nieznasz to lepiej poślij. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts