Runer Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Witam wszystkich. Mam problem z bronią. Nie zdarza to się zawsze no ale denerwuje, i najczęściej na semi. Mianowicie, po którymś tam strzale nie ma możliwości oddać strzału(silnik nie chodzi), czasami pomaga pchnięcie spustu palcem(do pozycji"spoczynkowej") czuć i słychać wtedy tak jak by coś przeskoczyło, wskoczyło(jednak nie zawsze to pomaga). zabawa selektorem nie przynosi efektu, jak się przytnie w ten sposób na semi to na auto już też nie działa. Ostatnio zdarzyło to mi się na auto. Co to może być, pomocy. Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 (edited) Walnięty selektor ognia 8-) Edited February 23, 2008 by jakubbudz Quote Link to post Share on other sites
Runer Posted February 23, 2008 Author Report Share Posted February 23, 2008 Ale co w nim jest walnięte, nie widzę żadnych pęknięć itp(mam rozebranego gearboxa). Chodzi mi o konkretną odpowiedź.. A może ktoś ma adres jakiegoś filmiku bądź stronki gdzie jest przedstawione działanie gearboxa, dzięki temu będę mógł zobaczyć krok po kroku, co może być przyczyną. Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Ale co w nim jest walnięte, nie widzę żadnych pęknięć itp(mam rozebranego gearboxa). Chodzi mi o konkretną odpowiedź.. A może ktoś ma adres jakiegoś filmiku bądź stronki gdzie jest przedstawione działanie gearboxa, dzięki temu będę mógł zobaczyć krok po kroku, co może być przyczyną. Zobacz tu: LINK Quote Link to post Share on other sites
Runer Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Super pomocny twój kompbinezon. Winny jest przerywacz czy jakoś tak to się zwie. Sam doszedłem :) Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Omg. Pomyliłem adresy. Chcialem wkleic adres forum ale , mialem co innego w schowku i tak wyszlo :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts