Filq Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Czy da sie do G3SG1 od [JG] wlozyc drewno z orginalnego G3 tak jak ma to miejsce w H&K G3A3 [TM] czy [CA]? Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Na specshopie są drewna za 75,- wystarczy troche pobawić się wiertarką i pilnikiem. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 wiem, tylko ciekawi mnei czy frontgripy tych broni maja rowna dlugosc. Zeby nie okazalo sie, ze bede miec 5cm wolnego miejsca miedzy frontgripem a obodowa. Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Mój kolega ma w g3 CA założone, trochę popilował i powiercił, jedyne co otwory na piny się nie zgrywały. Wygląda teraz bosko. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Na specshopie są drewna za 75,- wystarczy troche pobawić się wiertarką i pilnikiem. mnie to zajęło 3,5h Na początku należy zamienić metalową obejmę którą przymocowuje sie kolbę do repliki (ta z ostrej jest za krótka ) , przy montażu chwytu przedniego trzeba trochę podpiłować lufę zewnętrzną . Dodam że kolba z ostrej jest pełna w środku więc musisz wymyślić inne miejsce na trzymanie baterii . Edited February 25, 2008 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 http://88.198.21.214/~ckp/site/index.php?a...;sa=view;id=242 Tak jak tu. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Piekne zdjecie (nie, zebym byl gejem.. i cos do nich mial) Dzieki wszystkim za pomoc i rade. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts