bushmaster Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Interesują mnie informacje o tej kamizelce Helikon http://www.militarialodz.pl/sklep/index.ph...p;ProductID=361 oraz o tym modelu z allegro http://www.allegro.pl/item312987623_promoc...ntball_o10.html Którą bardziej opłaca sie kupic? Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Pierwsza ujdzie, druga to zwykły gówniany pattern 83. W moich początkach też ją miałem ale szybko zrezygnowałem jak tylko przyszła pierwsza grubsza wypłata... NIE POLECAM Pierwsza jest nawet wygodna i przyzwoicie zrobiona, też w niej ganiałem ale... od momentu pierwszej zintegrowanej nie chce już wrócić do takich... Jak masz możliwość to kup nawet używaną zintegrowaną albo chestriga i pokombinuj z ładownicami - dużo więkrza wygoda i można dostosowac kamizelkę pod siebie Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 Dzięki za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Nie inwestuj w klasyczne oporządzenie. Modułowość pozwoli Ci na skonfigurowanie sprzętu pod odpowiednią sytuację. Jak zmienisz replikę, możesz zmieniając tylko ładownice przystosować kamizelkę do swoich nowych potrzeb. Przyjemnie by też było jak byś powiedział jaki kamuflarz nosisz i jaką armię próbujesz odwzorować? Quote Link to post Share on other sites
bushmaster Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 Noszę flectarn.A co do armii,to na razie nie odwzorowuję żadnej. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 oporządzenie w olive to przy zmianie munduru nie będziesz musiał wydawać tyle kasy na zmianę oporzadzenia :D Aczkoilwiek modułówka jest kosztowna sama w sobie :D Koło 200+ się przygotuj Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) 200 kosztowne? No w sumie kiedyś Famas CG za 120zł wydawał mi sie dużym wydatkiem... czasy się zmieniły... :P Kup sobie coś np. z MIWO Military. Tanio, dobrze i po Polsku. Edited February 27, 2008 by madjong Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 madjong - nie każdy ma kasę na wydanie od tak - 200+ dla niektórych to dużo - sam wydałem na moją kamizelkę zładownicami koło 600 i jeszcze szukam 2 ładownic więc wiem ile to kosztuje Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ja kieruję się zasadą "Jestem zbyt biedny żeby tracić". Kupuję rzadko, i jako uczeń LO, mogę zarabiać w wakacje-> wtedy wyciskam siódme poty żeby mieć na szpej. MIWO jest odpowiednim wyborem. Jakość wykonania jest super, i ceny są atrakcyjne. Także nie odbiegając od tematu polecam wyroby MIWO w kolorze oliwkowym, żeby podpasowało na wszystko. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Popieram madjonga jako user kamizelki z miwo :D Naprawdę warto. Oporządzenie nie jest drogie w stosunku do jakości. A ładownicę do kamizelki/chesta możesz dokupować stopniowo. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts