brotherlouie Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Witam Serdecznie! Tak się ładnie złożyło, ze ja tez jestem posiadaczem tej repliki,ale przejdzmy do konkretów.Replikę kupiłem używaną na allegro za 30 zl ^^(nawet dobra okazja).Wszystko działa ale jest jeden problem odnośnie osiągów replliki: -max zasięg na kulkach 0,2 gunfire to 30 m. -z 1 m nie jest w stanie rozwalić plyty cd. I tu moje pytanie, jak rozebrac zespół tłok-cylinder w tym pistolu oraz wyjąc uszczelkę Hop-Up ?.Tłok jest zamknięty w cylindrze i nie wiem jak go wyciągnąc zeby nie uszkodzic. Zdaje mi sie ze to wina spręzyny i uszczelki tłoka. Mam okazje wymienic te częsci ale za choinke nie wiem jak to rozebrac. Licze na waszą pomoc. Pochwale sie tez, ze ową bron pomalowalem na czarno. Pięknie się prezentuje ^^ /Post wydzieliłem z tematu o 1911'tce z podforum "opisy i informacje", dlatego może się wydawać (i słusznie :) ) nieco wyjęty z kontekstu. Medi./ Quote Link to post Share on other sites
brotherlouie Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Witam znowu !! Już sobie poradziłem z tym problemem jest wszystko ok. Temat mozna zamknąć Pozdro dla Moderatora ^^ Quote Link to post Share on other sites
miechu131 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Odświeżam temat, Jak z niego wyciągnąć wszystkie bebechy z zamka, bo jakoś nie mogę do tego dojść, a nie chce nic połamać. Quote Link to post Share on other sites
Ironfan Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Dołączam się do prośby o opis dostania się do tłoka oraz co tam można zrobić by było lepiej :] Quote Link to post Share on other sites
Tanaj Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek rozgrzebywanie tego S&W. Lepiej już strzelał nie będzie ( a strzela świetnie, chyba że to tylko mój ), a wszystkie "prace konserwacyjne" można wykonać bez rozbebeszania. Ja nie tak dawno rozebrałem swojego na części składowe a po złożeniu odmówił współpracy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts