Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pęknęło i nie działa

Recommended Posts

Witam!

Oto zdjęcie rozłożonej mojej broni :P M16A1 WELL za jakieś 60zł

8aa416a27f05d947.jpg

Po pierwsze przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem bo niestety cyfrówki nie posiadam :/

A teraz do rzeczy :P Jak ktoś ma świetny wzrok zauważył że po między tłokiem a taką śmieszną częścią którą się naciąga tłok brakuje czegoś.

76809829c9c308d8.jpg

A brakuję dokładnie części która łączy tłok z tą częścią do naciągania. Oto ona:

9a7add0b027f6ba4.jpg

263fce96d23ee6a9.jpg

ecad66fb10857431.jpg

aefa0a1fb0177bacmed.jpg

Jak ktoś nie zauważył jest ona pęknięta po tym bolcu ale po prostu je do siebie przyłożyłem. Z kleiłem ją kropelką lecz po jakiś 5 strzałach kropelka puściła. Mogę niby z kleić lepszym klejem ale podejrzewam że i tak czy siak puści. Moje pytanie jest takie czy ktoś może zna sklep internetowy gdzie można znaleźć takową część albo ma na zbyciu taką(oczywiście zapłacę). Albo na przykład ktoś robi na tokarce czy coś i może coś takiego zrobić na przykład z metalu :D Po prostu nie chcę kupować nowej broni. Prosiłbym o pomoc :)

Mam ważne pytanie i proszę o bardzo szybką odpowiedź. Postanowiłem kupić tanią replikę i mieć 2 i po prostu zamienić pękniętą część z dobrą. Ta replika kosztuje 35 zł a za przesyłkę nie muszę płacić bo mój kolega tam jedzie w weekend :P oto link:

http://www.badtoys.pl/product_info.php?cPa...products_id=244

a moje pytanie czy sądzicie że tam będzie taka sama część czy raczej inna? A jak inna czy sądzicie że będzie można ją dopasować pilnikiem ??

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!

Jak chcesz to ja mam na sprzedaż zepsute ak47 springa w całości oczywiście tylko sprzedam.

Koszt nowego takiego to 75zł.

Ja mogę oddać za 20.

Zawsze może ktoś sobie podmienić tłok cylinder itd., lub nawet okładziny jak mu pękną.

W replice jest zepsuty spust (coś w środku że nie odbija).

Jak masz chęci to możesz się z tym pobawić, podmienić części to może zadziała.

Ja teraz mam lepszego elektryka więc ten mi już się na nic nie przyda.

Jak coś to pisz na PW bo co prawda replika inna ale części podmienić można.

Pozdrawiam!!!