Edward Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Witam! Oto zdjęcie rozłożonej mojej broni :P M16A1 WELL za jakieś 60zł Po pierwsze przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem bo niestety cyfrówki nie posiadam :/ A teraz do rzeczy :P Jak ktoś ma świetny wzrok zauważył że po między tłokiem a taką śmieszną częścią którą się naciąga tłok brakuje czegoś. A brakuję dokładnie części która łączy tłok z tą częścią do naciągania. Oto ona: Jak ktoś nie zauważył jest ona pęknięta po tym bolcu ale po prostu je do siebie przyłożyłem. Z kleiłem ją kropelką lecz po jakiś 5 strzałach kropelka puściła. Mogę niby z kleić lepszym klejem ale podejrzewam że i tak czy siak puści. Moje pytanie jest takie czy ktoś może zna sklep internetowy gdzie można znaleźć takową część albo ma na zbyciu taką(oczywiście zapłacę). Albo na przykład ktoś robi na tokarce czy coś i może coś takiego zrobić na przykład z metalu :D Po prostu nie chcę kupować nowej broni. Prosiłbym o pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
killa Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Toś pojechał stary, to tak jak by się do sprężynowych nadaje, a nie do elektrycznych. Quote Link to post Share on other sites
Edward Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Ale to jest sprężynówka :P może ma ktoś na przykład tą broń na części i mi odsprzeda tamta część :) Edited March 10, 2008 by Edward Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Ale to jest sprężynówka :P może ma ktoś na przykład tą broń na części i mi odsprzeda tamta część :) Ale to nie jest dział o springach Edited March 10, 2008 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
Edward Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu :P Quote Link to post Share on other sites
jackas Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Masz imho dwie możliwości - wzmocnić miejsce klejenia - najprościej po sklejeniu przwiercić na wylot i wkleić jakieś metalowe pręty - zajrzeć na taiwanguna i kupić tanią strzelbę Quote Link to post Share on other sites
Edward Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 ale kupić tanią w zamian za tą czy kupić tanią i podmienić części?? ale to jest za małe by wkładać jakieś metalowe pręty. JAK KTOŚ MA TAKĄ CZĘŚĆ I CHCE SPRZEDAĆ TO JA KUPIĘ :) Quote Link to post Share on other sites
Edward Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Mam ważne pytanie i proszę o bardzo szybką odpowiedź. Postanowiłem kupić tanią replikę i mieć 2 i po prostu zamienić pękniętą część z dobrą. Ta replika kosztuje 35 zł a za przesyłkę nie muszę płacić bo mój kolega tam jedzie w weekend :P oto link: http://www.badtoys.pl/product_info.php?cPa...products_id=244 a moje pytanie czy sądzicie że tam będzie taka sama część czy raczej inna? A jak inna czy sądzicie że będzie można ją dopasować pilnikiem ?? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!! Quote Link to post Share on other sites
Edward Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 OK znalazłem kogoś kto mi to zrobi z metalu :D a dokładniej mojego tatę :P proszę o zamknięcie tematu! Quote Link to post Share on other sites
adam93 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Jak chcesz to ja mam na sprzedaż zepsute ak47 springa w całości oczywiście tylko sprzedam. Koszt nowego takiego to 75zł. Ja mogę oddać za 20. Zawsze może ktoś sobie podmienić tłok cylinder itd., lub nawet okładziny jak mu pękną. W replice jest zepsuty spust (coś w środku że nie odbija). Jak masz chęci to możesz się z tym pobawić, podmienić części to może zadziała. Ja teraz mam lepszego elektryka więc ten mi już się na nic nie przyda. Jak coś to pisz na PW bo co prawda replika inna ale części podmienić można. Pozdrawiam!!! Quote Link to post Share on other sites
mariush13 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ja miałem to samo i po 5 razach jak to kleiłem uznałem, że pora kupić sobie AEG'a :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts