jtp Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Witam, co możnaby/należałoby stuningować w Bereccie KJW M9? Narazie zdecydowałem się na preclufę KM. Co jeszce wchodzi w grę? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Po kiego ci preclufa? Magazynki HFC albo TM na wszelki wypadek i ruszaj w bój. Quote Link to post Share on other sites
jtp Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Po kiego ci preclufa? A po kiego nie? Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 zależy to od kilku rzeczy: -masz dużo kasy albo ta beretka to twoja główna broń kupuj preckę magi gumke silikonową i okładziny na rękojeść. Ta stockowa jest wnerwiająca. - jeśli to boczniak i zbierasz na aeg'a nawet się nie wygłupiaj Quote Link to post Share on other sites
jtp Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 (edited) zależy to od kilku rzeczy: -masz dużo kasy albo ta beretka to twoja główna broń kupuj preckę magi gumke silikonową i okładziny na rękojeść. Ta stockowa jest wnerwiająca. - jeśli to boczniak i zbierasz na aeg'a nawet się nie wygłupiaj Beretta to moja jedyna broń... A tak wogóle to jak wymienić lufę. Rozebrałem guna, ale jak dokładnie wymienić lufe? Nigdy tego nier robiłem i nie chce nic schrzanić...I czy to będzie pasować http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2257 ? Edited March 12, 2008 by jtp Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 cholera może być problem bo precki nie wchodzą do pistoletów wszystkich firm. Mam nadzieję że do KJW wejdzie. Miałem KJW ale nie widziałem szczerze mówiąc takiej możliwości... Więc kupiłem nowego guna. M4A1:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts