bonzo94 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 a tak ogolnie to z replika dzieje sie cosik takeze ze jak wsadze magazynek to strzela powietrzem ale nei kulkami, poprostu ich nei pobiera a dokladneij to jak wyciagne magazynek do gory nogami to widze ta na dole kuleczke, jezeli jej nie docisne(np olowkeim) to przy strzale kuleczka wylatuje mi w twarz z dosyc mocna sila, gdy ja mocno docisne kulke pobiera i kulka leci, diagnoza kilku osob to hop up i napier mam sprobowac go wyczyscic wyciorem ale jak ktos mzoe to jak rozkrecic replike? to wazne bo musze ja juz rozkrecic jak mozna to najlepiej neich ktos zrobi zdjecia rozkladanai i skaldania repliki, bede bardz wdzeiczny i wielu kudzi a forum tez Pisz zdaniami z wielkimi literami na początku i włąściwą interpunkcją. Stosuj polskie znaki. [P] Link to post Share on other sites
Aurox Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Było już wiele razy http://www.wmasg.pl/zbrojownia/elektryczne/133/mp7a1/ Rozkłada się tak samo jak TM Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 O Mamciu! bonzo94! Naucz się wreszcie pisać po polsku i później zadawaj pytania. temat zamknięty! Link to post Share on other sites
Recommended Posts