mavat Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Cześć wszystkim! Przeczytałem naprawdę wieeeele tematów i postów, lecz odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie nie znalazłem (możliwe, że przeoczyłem za co z góry przepraszam) Chciałbym się dowiedzieć, czy jeśli wsadzę do swojego AK sprężynę M100 lub M110 Mad Oniona to czy bebechy się nie posypią? I czy aku trzeba zmienić? Link to post Share on other sites
vegosan Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 jak nie znalazles to przeczytaj jeszcze raz Link to post Share on other sites
mavat Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 Jeśli myślisz, że będę czytał 62 strony po kolei to się grubo mylisz. I chyba nie jestem jedynym, który tak sądzi. Link to post Share on other sites
Promant Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Są tematy o tuningu ak, o sprężynach. Jak Ci się nie chce czytać to Twój problem. Twoje lenistwo nie jest powodem do dublowania tematyki. Jak już chcesz zadać pytanie to też masz odpowiedni temat o tuningu cymy, więc nie zaśmiecaj forum niepotrzebnym wątkiem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts