feliksm Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Witam. Przeszukałem wszystkie posty w tym dziale w których wystąpiła kombinacja słów "AK" i nie znalazłem podobnego. Na ostatniej strzelance w pewnym momencie replika zaczęła wydawać dziwny odgłos co mniej więcej 6 - 10 strzałów czasem częściej. Odgłos sprawia wrażęnie jak gdyby replika wypluwała 2 kulki na raz ale tak się nie dzieje. Mam wrażenie, że to zębatki. W Kramanie powiedzieli mi, że to moga być kulki, ale wątpie bo uzywam TokioMarui i Goldfire, a one wcale nie sa takie złe. Mówili jeszcze, żeby spróbować popsikać gumke HU smarem silikonowym. Co wy sądzicie ?? Mechanik z naszej grupy też uważa że to moga być zębatki. Ciężko opisać ten problem bez ścieżki dźwiękowej. Jak na razie czekam aż replika sie sypnie wtedy oddam na gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
zavisza Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Goldfire moze i sa porzadne... Tyaaaa... Jak sie nie ma preclufy :) Moga to byc zebatki, moze to byc mielony tlok. Mialem cos podobnego i zabki tloka byly zrysowane praktycznie do zera. Jest to nietuningowany AK? Quote Link to post Share on other sites
feliksm Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 nic nie zmieniłem oprócz baterii. Lufa tez stock Quote Link to post Share on other sites
sliwek89 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) Też mialem ten problem... dziwny dzwięk w GB. Zakonczyło to sie zmieleniem zębatki :/ Tylko ze to byl akurat Ak - 74 ale GB ten sam i hopa chyba tez :P Edited March 21, 2008 by sliwek89 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts