elektro Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Witam Po strzelance czyściłem moją MP5 cymy i zauważyłem niepokojący objaw (dziwie się że nie zauważyłem go w boju), a więc składana kolba wcale nie blokuje się ani w pozycji tylnej ani złożonej :???: . Co to może być? Od razu mówię że nić nie jest pęknięte ani ułamane z zewnątrz. Z góry dziękuje za odpowiedz i szukałem tego tematu na forum ale nie znalazłem Quote Link to post Share on other sites
Aurox Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Było kilka razy.... Kolbę blokuje plastikowe kółeczko z wypustkami. Te wypustki po pewnym czasie sie wycierają i już nie blokują kolby. Najlepiej dorobić sobie metalowe. Quote Link to post Share on other sites
elektro Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Ok,Bardzo dziękuje ,już wiem o jaki element chodzi 8-) Quote Link to post Share on other sites
MaxXxi47 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 A ja wkręciłem w tym miejscu 2 małe śrubki (tak żeby łepek wystawał). Trzyma jak diabeł tentego i się nie wyciera a jest BARDZO tanie i bardzo proste. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts