Peter 1-1 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Witam , mam M15 A2 Carbine CA . Podłączyłem batke do guna naciskam spust i nic.Tylko słychać jak sprężyna nie dochodzi do końca . Batka jest dobra chodzi na innych gunach ale inne batki nie dzialaja na moim gunie . Co mam zrobić ? Quote Link to post Share on other sites
WaSiK Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) Witam , mam M15 A2 Carbine CA . Podłączyłem batke do guna naciskam spust i nic.Tylko słychać jak sprężyna nie dochodzi do końca . Batka jest dobra chodzi na innych gunach ale inne batki nie dzialaja na moim gunie . Co mam zrobić ? Hmm przyczyn może być wiele. Ale zacznij od tego, wyjmij silnik z chwytu i wtedy naciśnij spust i sprawdź czy się kreci. Rozłóż też górne body i zobacz czy czasem tłok nie został ci w tylnym położeniu. I przybliż trochę okoliczności. Kupiłeś nowego bądź używanego guna i odrazu to sie pojawiło a może wcześniej działał i nagle to się stało ? Update. Nie dochodzi do końca sprężyna czyli przesuwa sie kawałek i cofa ?? No ale w tym wypadku antyriversal powinien zadziałać. Być może coś z okablowaniem albo silnik padnięty i nie daje rady naciągnąć sprężyny. Edited March 18, 2008 by WaSiK Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts