Drus Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 (edited) Witam Kupiłem kałaszka kilka dni temu. Na początku juz musiałem kolde odkręcić i ułozyć kable, bo były źle ułożone. Prawidłowo naładowałem baterie, potem ją wystrzelalem. Następnie znowu nałądowałem batke na full (12 godz) i tak na trybie auto słychać, że karabin strzela wolniej(mniejsza częstotliwość), czyli samiast szybkiego strzelania jest wolniejsze. Na trybie semi wogóle karabin nie strzela i nie reaguje na nacisnięcie spustu tylko słychać takie "cyk" jak naciskam, czasami jeszcze wystrezli np 3 razy jak z automatu.... Jeszcze wcześniej było wszystko dobrze, dzisiaj rano postrzelałem sobie troche i ot co sie tało. Wysłałem własnie na gwarancje i jestem zaniepokojony co się stało. Karabin jest nowy. Co może być przyczyną, czy to moja wina, czy fabryczna wada i czy mi to naprawia? Edited March 25, 2008 by Drus Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 przyczyną jest bateria, kup nową bo stokowe nadają się na śmietnik Quote Link to post Share on other sites
Drus Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Aha czyli tam w środku raczej wszystko w porzadku jest? Najpierw jak kumpel kupi AEG to zobacze jak na jego batce bedzie chodzil i pomysle o kupnie. Jakie baterie w takim razie polecacie? i mniej wiecej za ile kasy bo nie jestem kasiasty :) Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Problem ten był wałkowany wielokrotnie, ale jak widzę, nie chce się czytać... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Drus Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Poprosze linka w takim razie Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 http://wmasg.pl/forum/index.php?act=Search&f=211 Quote Link to post Share on other sites
Drus Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Konkretnie daj mi linka jak tak wszystko juz tu jest, a nie pisanie takich zbednych postow... Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Konkretnie to użyj wyszukiwarki. Quote Link to post Share on other sites
Drus Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Ok jak juz taki uparty :):) Dobra szukałem czytałem i nic nei znalazłem jak dalej tak mocno trzymasz swoja stone to daj jzu tego linka i oddam ci racje :) Quote Link to post Share on other sites
michuu Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Bijcie się Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Durus. Bądź tak miły i spokojnie poczytaj. Nam też nikt na tacy nie podawał gotowych rozwiązań. A czytając możesz się dowiedzieć ciekawych rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Drus Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 Dobra :) opuszczam juz. Juz czytałem na tym forum dosyc duzo problemow o tym AK. No w moim przypadku chyba bateria zawiniła, ale zobaczy sie co ak z serwisu przyjdzie karabinek. Narazie czekam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts