Szopman Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem G3 WELL od ponad roku. Wszystko pięknie działało po natychmiastowej zmianie baterii. Ostatnio jednak doszło do drobnego uszkodzenia. Poleciała "blaszka" i ogień pojedynczy zanikł. 45 PLN w serwisie i by wszystko grało - dużo pomyślałem i olałem. Następnym uszkodzeniem, było pęknięcie rękojeści (gwinty) wypadła śrubka i wypadł silniczek. Poskładałem, ale mimo naładowania baterii na max'a nie strzelił już. Pracował jednak silniczek, ponieważ wyczuwałem lekkie drgania. Teraz mimo baterii nic się nie dzieje, nie wyczuwam nic a nic. Zastanawiam się nad pewną sprawą - ładować w niego kasę (wyliczone przez www.specshop.pl - 800PLN) i wymienić wszystkie flaki na lepsze i oryginalne, czy kupić TM G3 SG1 za 900PLN i dopiero w niego ładować? Dla mnie jest to trudna decyzja, ponieważ fundusze są ograniczone - albo zmiana flaków, albo nowa replika. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Trudna decyzja, szybka odpowiedź- bierz Marui, zamiast pakować kasę w tego Wella... Edited March 27, 2008 by sgt.Chaos Quote Link to post Share on other sites
Pingu666 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Dokładnie bierz TM. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 wella sprzedaj w cholere bo to beznadziejna firma,poza tym masz ogromną paletę chińczyków do wyboru,dosyć dobrze wykonanych i w dobrych cenach, Quote Link to post Share on other sites
Szopman Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 Hej. Nowa sytuacja :) starszy dołoży mi PLNek zatem mam fundusz do 2000PLN... Co za to warto kopić na dłuższą metę? Co musi a co powinna miec taka replika? Metal korpus, lufa prec. itd. Podajcie to co najważniejsze. Ja generalnie planuje zakupy na www.specshop.pl naprawdę jestem zielony w replikach z tej półki... :) Quote Link to post Share on other sites
Pingu666 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 To nie tu pisz a za 2000 zł to już porządną kupisz replikę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts