Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G3 WELL - reakcja łańcuchowa.

Recommended Posts

Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem G3 WELL od ponad roku. Wszystko pięknie działało po natychmiastowej zmianie baterii. Ostatnio jednak doszło do drobnego uszkodzenia. Poleciała "blaszka" i ogień pojedynczy zanikł. 45 PLN w serwisie i by wszystko grało - dużo pomyślałem i olałem.

Następnym uszkodzeniem, było pęknięcie rękojeści (gwinty) wypadła śrubka i wypadł silniczek. Poskładałem, ale mimo naładowania baterii na max'a nie strzelił już. Pracował jednak silniczek, ponieważ wyczuwałem lekkie drgania. Teraz mimo baterii nic się nie dzieje, nie wyczuwam nic a nic.

Zastanawiam się nad pewną sprawą - ładować w niego kasę (wyliczone przez www.specshop.pl - 800PLN) i wymienić wszystkie flaki na lepsze i oryginalne, czy kupić TM G3 SG1 za 900PLN i dopiero w niego ładować?

Dla mnie jest to trudna decyzja, ponieważ fundusze są ograniczone - albo zmiana flaków, albo nowa replika.

Hej. Nowa sytuacja :) starszy dołoży mi PLNek zatem mam fundusz do 2000PLN... Co za to warto kopić na dłuższą metę? Co musi a co powinna miec taka replika?

Metal korpus, lufa prec. itd. Podajcie to co najważniejsze. Ja generalnie planuje zakupy na www.specshop.pl

naprawdę jestem zielony w replikach z tej półki... :)