cycu1717 Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Witam.Problem polega na tym że kupiłem risa G&P oczywiście bez batki . Batkę do kolby tego typu posiadam z tym że jest ona na grubszych ogniwach więc nie pasuje. Pytanie co lepiej zrobić, czy kupić specjalną batke G&P(słyszałem że nie są najlepsze) czy zmienić kolbę na np CA,JG,BOYI lub coś innego co by pomieściło grubą batkę(nie wiem czy kolby SF innych firm są kompatybilne z body G&P).Z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 A więc batka faktycznie nie jest najwspanialsza ale jeżeli nie masz mega tuningu (powyżej m120) wystarcza. Wiem także, że kolba BOYI mieści wiele ale to jednak jest chinczyk. Dobre są kolby G&G tyle że ciężko dostać. Co zrobisz Twoja decyzja Quote Link to post Share on other sites
cycu1717 Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 dzięki wielkie.Coś wykombinuję Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 kup kolbe P&J mieści grube ogniwa i jest dobrze wykonana i przedewszystkm niedroga 8-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts