taktoja Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Mam taki pistolet: STI (nie STTI) Lawman http://www.actionsportgames.com/catalogue/ Pomimo tego, że na stronce piszą, iż posiada on hop-up to tak naprawdę go nie posiada. W jednym temacie przeczytałem, że łatwo go dorobić. Mam więc pytanie jak to zrobić? Bo słyszałem, że to mocno zwiększa jego osiągi. Z góry dziękuję za pomoc. Acha, i jeszcze jedno, to chyba OT ale czy wiecie gdzie można dokupić do niego magazynki? Bo w jednym sklepie internetowym je znalazłem ale sklep był już zamknięty i można było zamawiać tylko za ponad 300zł. Link to post Share on other sites
masiu9 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Niestety nie wiem gdzie możesz kupić magazynki. A co do Hop Upa to poczytaj w dziale z tanimi replikami, powinno tam być wiele tematów o dorabianiu, i naprawianiu. A polega to na zrobieniu wycięcia w lufie, przez które będzie wystawać gumka, podkręcająca kulki do góry. :) Link to post Share on other sites
Antol Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Temat zamykam i przenoszę do odpowiedniego działu Link to post Share on other sites
Recommended Posts