M83A2 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Po wyczyszczeniu styków strzela dobrze ale do czasu.Nie strzela ponieważ dostaje się brud na styki w gearbox'e to chyba jest smar, jak mam temu zaradzić. Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Usuń choćby głupią chusteczką do nosa smar i zakonserwuj czymś mniej oleistym - np. silikonem w sprawyu do ASG albo lepiej płynem do styków - słyszałem, że jest coś takiego. Quote Link to post Share on other sites
Aurox Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Spray do czyszczenia i konserwacji styków można bez trudu dostać w sklepie rolniczym, ew. motoryzacyjnym. Kosztuje coś koło 10,- Nie lpiej byłoby wstawić mosfeta??? Styki by ci się nie wypalały. A jeśli chodzi o smar, to usuń stary i nanieś na zębatki jakiś smar syntetyczny. Quote Link to post Share on other sites
M83A2 Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 Teraz działa ale mam jeszcze jeden problem.Gdy wcześniej strzelałem to kulki leciały daleko nawet 45metrów i celnie a teraz lecą 2 na 20m a reszta spada od razu po wystrzeleniu.Co to może być? Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Gdzieś musi ci uciekać powietrze, sprawdź czy z komorą wszystko ok. Quote Link to post Share on other sites
BuZz Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Przestrzelaj go konkretnie. Jak nic się nie zmieni, a rozkręcałeś wcześniej gearboxa to możliwe, że źle umieściłeś dyszę w popychaczu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts