Hulki Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Witam W mojej m14 chciałem wstawić nową sprężynę i łożyskowaną prowadnice sprężyny. Poskładałem oczywiście gearbox, i cały mechanizm spustowy. Wszystko by było okej, Gdyby nie to że irytuje mnie jedna malutka część która nie została wstawiona. Karabin działa jak najbardziej w porządku zasięg się zwiększył. Selektor działa normalnie i nic nie wskazywało by jakieś ważnej funkcji za która ta mała część jest odpowiedzialna. Jednak chce żeby była ona na swoim miejscu. Proszę o pomoc. Myślę że związana jest ona z mechanizmem spustowym a może odpowiada ona za pracę blokady spustu. Oto jak ona wygląda Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 znajduje sie po prawej stronie g-boxa, jest po to zeby bylo charakterystyczne "klik" przy przelaczaniu safe/semi Quote Link to post Share on other sites
jendrek90 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Jak naprawić selektor ognia gdyż mi się coś tam chyba wytrało i działą tylko auto?? Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Kupujesz nowy...(jak sie starło) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts