Vetius Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Witam,dzisiaj strzelając z jednej z moich replik w domu do pudełka, a mianowicie M47 DE zauważyłem spadek mocy po jakimś czasie.Strzelając do pudełka na początku kulki wchodziły w pudełko, a czasem na wylot kulka przechodziła.Po jakimś czasie jedna kulka się odbiła od pudełka (pomyślałem pechowy strzał) strzelałem dalej, ale ciągle te kulki się odbijały od pudełka.Wyszedłem na pole i oddaliłem pudełko o 8m.Zeby przy celować w dany punkt musiałem celować trochę wyżej.Bawiłem się trochę hopkiem, ale nic.Raz rozkręcałem replikę zaraz po zakupie, aby nasmarować.Po skręceniu strzelała dobrze, aż do dzisiejszego dnia. -czy będzie konieczne rozkręcenie repliki? Oczywiście chce wiedzieć co o tym sądzicie oraz jakieś rady w naprawie. Strzelałem z kulek 0.23 excel Link: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...EL-3000-szt.htm Przebieg to 500\700 kulek ze wskazaniem na 500.l Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 No cóż, niekiedy tak z mossbergami bywa, części zużywają się bardzo szybko. Jak dla mnie mossberg do wymiany na nowego Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts