OnyX Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Witam!! Kupiłem nowego ak74 BOYI metalowego. MAm problem - czasem sie "zawiesza" i wogóle nie strzela - bateria naładowana , trzeba troche spust poprzyciskac i zaczyna strzelac . Nic sie nie zacina chyba. Ktos miał podobny problem ?? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bogumil Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 odkręć chwyt pistoletowy odczep styki od silnika przeczyść je powinien się więcej nei zawieszać ;-) Quote Link to post Share on other sites
OnyX Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 ok rozbiłem to - ale jednak to nie to . Zasilanie ok - bo jak odkrece silnik od GB to dziala . Nie chce załapac zeby uruchomic zebatki ... Wiec potrzebuje nadal porady... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Może problem tkwi w baterii. Ta z zestawu jest do dupy więc wymień ją na coś lepszego chyba że już to zrobiłeś. Spróbuj na baterii o wyższym napięciu, może wtedy pociągnie. Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 (edited) http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=41804&st=140 Przeczytaj post Killi Prawdopodobnie masz ten sam problem co ja i wielu maniaków i najprawdopodobniej wystarczyła by zmiana sprężyny na jakąś firmową. Ja póki co nie chcę rozbierać GB i mam jeden dość drastyczny sposób na taką "awarię". Zdarzyło mi się to już parę razy Daję safe, odłączam baterię i "łupię" parę razy w bok body (tam gdzie gearbox). Z reguły po 2,3 razie jak sprawdzam odblokowuje się i śmiga dalej. Oczywiście nikomu tego nie polecam, ale z braku laku... Robicie to na własną odpowiedzialność ;). Ps. Jeżeli Ci się zacina na "Single" to dość normalne w większości aegów i nic nie trzeba wymieniać ;). Edited April 25, 2008 by RED (Lone Wolf) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts