Pablo83 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Witam Czy miał ktoś może problem z selektorem ognia. Mój Tomy czasem nie chce działać na ogniu pojedynczym. Po naciśnięciu na spust jest wtedy takie dziwne kliknięcie i żadnej reakcji. Czasem pomaga ponowne przełączenie, ale nie zawsze. Po rozebraniu wszystko wygląda normalnie. Przesmarowałem olejem silikonowym i przez jakiś czas było ok ale teraz znowu coś szwankuje. Czy miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam Edited April 24, 2008 by Pablo83 Quote Link to post Share on other sites
Marycha105 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Miałem taki sam problem lecz w ak 47 cymy a mianowicie gdy aku był gdzieś w połowie rozładowany to poprostu już na semi nie strzelał i tu własnie problemem może byc aku. Naładuj na full i spróbuj wtedy. Quote Link to post Share on other sites
Pablo83 Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Spróbuj zonaczymy jak będzie. Zauważyłem jeszcze coś. To czy działa czy nie zależy też od położenia broni, to znaczy jeżeli jest pochylony w jedną strone to nie działa a jak ustawie pistolet w pionie to tak. W sumie dziwna sprawa... Quote Link to post Share on other sites
Dyrek Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ja mam tak samo w Akm-ie Cymki .. ale tylko raz na 5 strzelanek mi sie to zdaza .. Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Mi się to zdażało w moim świętej pamięci UMP ,ale nie było to uciążliwe. W g36c też mi się to zdaża ,żadko nawet bardzo i bez reguły nie wiem w czym problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts