draven85 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 witam od niedawna mam ten karabin byłem z nim na 3 strzelankach i coś zaczęło szwankować ;/ a dokładnie chodzi o to , że na auto nie wylatują wszystkie kulki tylko co któraś , dużo jest "pustych " strzałów. Wymieniona była tylko gumka hop up jeśli to ma znaczenie . Proszę o jakieś rady :) Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Prawdopodobnie coś nie tak z magiem (podejrzewam, że masz stockowego hi-cap'a). Przesmaruj go troche i zobacz czy będzie lepiej. Quote Link to post Share on other sites
draven85 Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Prawdopodobnie coś nie tak z magiem (podejrzewam, że masz stockowego hi-cap'a). Przesmaruj go troche i zobacz czy będzie lepiej. chyba tak było wczoraj miałem pożyczonego maga i był taki sam efekt jak na moim , dzisiaj przeczyściłem swój i wszytsko wróciło do normy :D dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts