gimli3 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Witam, nie chcę pytać o to jak się za to zabrać, bo replika jedzie na gwarancję, ale może ktoś mi powie co może być tego przyczyną. otóż po wyjęciu repliki z pudełka i paru strzałach zauważyłem, że replika strzela ogniem pojedynczym na semi, na auto i na safe też. Ktoś wie czemu tak się dzieje? Pozdrawiam. Poza tym, replika prezentuje się świetnie, ale jest recenzja w zbrojowni więc odsyłam tam. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Styki i płytka selektora. Nie masz co gmyrać. Wsadzaj do pudełka i odsyłaj. Na ich koszt oczywiście. Quote Link to post Share on other sites
Sobollek15 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Odsyłaj i tyle.. Nic tam czasem nie kombinuj ! Quote Link to post Share on other sites
gimli3 Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 problem rozwiązany, wczoraj dostałem replikę :) okazało się, że pękła płytka selektora pozdrawiam, Gimli Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts