sniper104 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Replika M5-A4 TLF (Tactical Lighted Forearm) [JG] wzorowana jest na pistolecie maszynowym Heckler & Koch MP5-A4 TLF: Wersja MP5 A4 TLF jest modyfikacją A2 wyposażoną w nowy selektor ognia typu Navy z dodatkową pozycją - 3 strzalowym burstem, skrzydełko zmiany ognia dostępne jest z obu stron komory spustowej. Broń wyposażono w mechaniczne przyrządy celownicze (typu zamkniętego) z nastawnym celownikiem bębnowym. Moc: 340 fps Waga: 2000 g Typ pasującego akumulatora: mini Długość: 720 mm Materiał: tworzywo+metal Magazynek: Hi-Cap 240 kulek Gearbox: v. 2 Korpus repliki wykonany jest z tworzywa. Replika jest wykonana bardzo starannie podobnie jak oryginał została wyposażona w stałą kolb ęoraz w chwyt przedni z latarka taktyczną. Mechanizm repliki : - zestaw stalowych zębatek XYT, W komplecie z repliką znajdują się: - replika M5-A4 TLF [JG], - akumulator large 1500 mAh 8,4 - magazynek Hi-Cap (240 kulek) - dwa zestawy tłumików płomienia, - wycior, - ładowarka do akumulatora. Model jest w pełni kompatybilny z częściami i akcesoriami innych producentów. Quote Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Nie ten dział troszki :) Quote Link to post Share on other sites
masiu9 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 I jeśli chcesz znać opinie na temat tej repliki, poczytaj tematy o innych MP5 JG bo "flaki" mają te same. Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Witajcie. Posiadam ten sam sprzęt tyle, że M5-J - ale bebechy są [chyba] te same. Czy u Was występuje problem ze spustem? U kumpla spust działa tak denerwująco, że normalnie mi się źle robi - musi go bardzo mocno przycisnąć aby zaczęła strzelać. U mnie ostatnio podobny problem wystąpił, nawet gorszy. Początkowo [spust] działał poprawnie, później zaczął się psuć i tak jak u kolegi musiałem co raz mocniej dociskać. Ale w końcu spalił mi się bezpiecznik, a o tym nie miałem pojęcia i próbowałem strzelać, nagle spust jakby się zaciął [w środku]. Normalnie powracał ale gdy go naciskałem nie było charakterystycznego przeskoku i chodził dosyć łagodnie. Po czasie jakby się naprawił i jest przeskok. Dalej z nim nie eksperymentowałem. Nie wiem czy strzela, czy nie bo nie mam jak sprawdzić :D Wystąpił u Was taki problem? Post napisałem dwa razy (podobny) ale tamten jest w złym dziale... :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts