Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zakup i tuning G36C JG

Recommended Posts

Witam. Otóż chciałbym zakupić ww. broń i od razu przeprowadzić delikatny tuning broni w celu poprawienia jej osiągów (celność, FPS?). I tu moje pytania:

Jakie konkretne części najlepiej wymienić na samym początku(prosiłbym o linki-bardzo dziękuję)?

W jakim sklepie zamówić broń i prosić o dołączenie nowych części? Z tego co widziałem broń kosztuje około 400zł, a do przeznaczenia na wszystkie części mam około 550zł.

Dziękuję i pozdrawiam.

Edited by Riddick666
  • 2 weeks later...

Witam. Otóż chciałbym zakupić ww. broń i od razu przeprowadzić delikatny tuning broni w celu poprawienia jej osiągów (celność, FPS?). I tu moje pytania:

Jakie konkretne części najlepiej wymienić na samym początku(prosiłbym o linki-bardzo dziękuję)?

W jakim sklepie zamówić broń i prosić o dołączenie nowych części? Z tego co widziałem broń kosztuje około 400zł, a do przeznaczenia na wszystkie części mam około 550zł.

Dziękuję i pozdrawiam.

Siemka. mam ten sam problem tyle, że ja już kupiłem karabin G36C, który sprawdza sie idealnie, przynajmniej ja nie mam do niego zastrzeżeń. karabin kupiłem na www.taiwangun.com :killer: :uśmiech: polecam Tobie tę stronkę są tam też części wymienne ale trochę przesadzają z cenami... :strach: i również nie wiem jakie części kupić najpierw. :/ Tu masz moje GG 10739929

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...