Riddick666 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Witam. Otóż chciałbym zakupić ww. broń i od razu przeprowadzić delikatny tuning broni w celu poprawienia jej osiągów (celność, FPS?). I tu moje pytania: Jakie konkretne części najlepiej wymienić na samym początku(prosiłbym o linki-bardzo dziękuję)? W jakim sklepie zamówić broń i prosić o dołączenie nowych części? Z tego co widziałem broń kosztuje około 400zł, a do przeznaczenia na wszystkie części mam około 550zł. Dziękuję i pozdrawiam. Edited May 12, 2008 by Riddick666 Link to post Share on other sites
Abaddon92 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Witam. Otóż chciałbym zakupić ww. broń i od razu przeprowadzić delikatny tuning broni w celu poprawienia jej osiągów (celność, FPS?). I tu moje pytania: Jakie konkretne części najlepiej wymienić na samym początku(prosiłbym o linki-bardzo dziękuję)? W jakim sklepie zamówić broń i prosić o dołączenie nowych części? Z tego co widziałem broń kosztuje około 400zł, a do przeznaczenia na wszystkie części mam około 550zł. Dziękuję i pozdrawiam. Siemka. mam ten sam problem tyle, że ja już kupiłem karabin G36C, który sprawdza sie idealnie, przynajmniej ja nie mam do niego zastrzeżeń. karabin kupiłem na www.taiwangun.com :killer: :uśmiech: polecam Tobie tę stronkę są tam też części wymienne ale trochę przesadzają z cenami... :strach: i również nie wiem jakie części kupić najpierw. :/ Tu masz moje GG 10739929 Link to post Share on other sites
makkak Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Jesteście zajebiści... :poddanie: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=37270&st=0 Link to post Share on other sites
Antol Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 1.Nie ten dział. 2.Nie przestrzegasz regulaminu forum technicznego. 3.Zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts