35groszy Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Trochę się rozpędziłem i zamówiłem karabin szturmowy AEG Colt M4A1 RIS (180918) firmy CyberGun z tej strony: Colt M4A1 RIS Mogłem trochę dołożyć i kupić cosik lepszego, ale stało się. Na forum nie widziałem nic na temat tej repliki i jej tuningu, jeśli wierzyć stronie Militaria.pl, jest to "nowość" i ma aż 90m/s Teraz moje pytanie, co trzeba by wymienić w tej replice, żeby osiągała gdzieś tak koło 110m/s ? Nie wiem jaki jest gearbox, bo na stronie tego nie piszą, pewnie wersji 2. Myślę jeszcze założyć jej metalowy korpus firmy Boyi tak, żeby podnieść wytrzymałość. Replika ma stałą kolbę, więc będzie miejsce, żeby upchnąć większą baterie. Jakie jest wasze zdanie ? i czy w ogóle póki jest taka możliwość, zrezygnować z zamówienia i dołożyć 50 złoty i zakupić MP5 Navy FULL METAL [JG072T] który ma moc 360/380 fps ???? Edited May 16, 2008 by 35groszy Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 i czy w ogóle póki jest taka możliwość, zrezygnować z zamówienia i dołożyć 50 złoty i zakupić MP5 Navy FULL METAL [JG072T] który ma moc 360/380 fps ???? Nawet jeśli sklep by się uparł i wysłał to przy umowach zawieranych na odległość masz 10 dni na wycofanie się. W skrócie, jeśli paczka przyjdzie to ją odsyłasz. ;) Quote Link to post Share on other sites
35groszy Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Sklep jeszcze do mnie nie wysłał towaru, status zlecenia jest jako nowe, wyślą pewnie w poniedziałek. Także mam ciężki orzech do zgryzienia, czy wziąć te replikę: Karabin szturmowy AEG Colt M4A1 RIS (180918) za 399zł tą: Colt M4A1 SIR AEG (180919) też z CyberGun za 399zł czy tą: MP5 Navy FULL METAL [JG072T] za 450zł Ceny w przypadku tych dwóch ostatnich są niskie,bo mam dostęp do hurtowni. Także, prawie żadna różnica w cenie. A osiągami i wykonaniem się różnią, tylko nie wiem za bardzo w którą stronę, bo jestem początkujący w ASG, także liczę bardzo na waszą pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 UWAGA!PRZECZYTAJ ZANIM NAPISZESZ, "Regulamin forum Upgrade i Tuning" Przenoszę do odpowiedniego działu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts