Morda Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Moja replika trochę straciła na szczelności po wymianie dwuczęściowej komory z tworzywa na jednoczęściową dodawaną do metal body. Zastanawiam się czy to ogólnie przez komorę, czy np. niedopasowaną (za krótką, zbyt cienką, itp...) stockową dyszę? Ciężko znaleźć wzmianki o tej komorze w tematach o PeJocie więc prosiłbym o opinie innych jej użytkowników tutaj. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
wbohun Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Moja replika trochę straciła na szczelności po wymianie dwuczęściowej komory z tworzywa na jednoczęściową dodawaną do metal body. Zastanawiam się czy to ogólnie przez komorę, czy np. niedopasowaną (za krótką, zbyt cienką, itp...) stockową dyszę? Ciężko znaleźć wzmianki o tej komorze w tematach o PeJocie więc prosiłbym o opinie innych jej użytkowników tutaj. Pozdrawiam pare tematow juz o tym bylo ,wez stara komore,nowa i tak popiluj metalowa ,zeby dysza wchodzila tak samo glebko jak w plastykowej Quote Link to post Share on other sites
kombo Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ja mam tę komore wraz z body i komora ta spisuje się swietnie, duzo lepiej niż ta plastikowa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts