Rudolfo Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Obóz szkoleniowy Comando organizowany przez MSW ZPS z Łodzi.Impreza organizowana jest w jednostce wojskowej w Tomaszowie Mazowieckim.Obozy odbywają się kilka razy w roku. Strona organizatora: www.msw-zps.pl Quote Link to post Share on other sites
Jump Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 To ja tez odkopie, bo moze w przyszlym roku ktos bedzie chcial pojechac. Almatur organizuje oboz asg dla uczestnikow w wieku 14-18 lat w Bornym Sulinowie. Cena to ok. 1600zl. Nocleg w pensjonacie kolo poczty na ulicy..chyba Spacerowej, ale glowy nie dam. W tym roku oprocz strzelanek na terenie poligonu 2 razy bylismy rowniez w Kłominie. 1 dzien to surwiwal, a raczej lazenie z noszami itd, jeden to rozrywki na hali sportowej, w pensjonacie dziala Wifi. Bylem i bylo bardzo fajnie. pozdrawiam i mam nadzieje, ze komus to sie przyda. Quote Link to post Share on other sites
Rosiu Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 To ja tez odkopie, bo moze w przyszlym roku ktos bedzie chcial pojechac. Almatur organizuje oboz asg dla uczestnikow w wieku 14-18 lat w Bornym Sulinowie. Cena to ok. 1600zl. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam do poczytania o tych obozach ;) http://www.batlodz.pl/index.php?option=com...07&Itemid=2 PS Chcę jasno podkreślić, że nasza grupa tego nie firmuje, nie czerpie żadnych korzyści z organizacji tych obozów, a jedynie zamieściliśmy artykuł na naszej stronie, opisując jakąś tam formę wypoczynku letniego. ;) Quote Link to post Share on other sites
karol90 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 ja odkopie ten temat. Tutaj są obozy dla osób w wieku 18 lat... , a czy gdzieś w Polsce są organizowane obozy dla dorosłych , ludzi którzy mają powiedzmy od 18 lat w górę , a średnia wieku na takim obozie to 25 lat . Takie szkoły przetrwania z prawdziwego zdarzenia ? , żeby sprawdzić siebie ? z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Co do obozów dla dorosłych to nie słyszałem często na zlotach ASG robi się szkolenia survivalowe połączone ze strzelaniem ASG. Wszystkich który mają poniżej 18 lat zapraszam na obóz SunSport Militarno-Survivalowy jestem jego organizatorem każdy kto interesuje się taktyką survivalem i lubi się strzelac znajdzie coś dla siebie Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 A ja polecam zajrzeć na tę stronkę : http://greenforest.dbv.pl/news.php Recon zna się na rzeczy, organizowali już nie jedno szkolenie (niestety nigdy nie pasował mi termin :( ) i była masa zadowolonych ludzi. Quote Link to post Share on other sites
Troczek Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Według mnie lepiej zrobić zrzute i pojechać z własnej ręki na tą wyspę w Chorwacji bez żadnych opiekunów itp. Ale kto jak woli ... :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts