jtp Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Witam, chciałbym wymienić body w CA M15A4 Sportline. Na MeTaca. I mam teraz, że tak powiem trochę śmieszne pytanie: Czy wymiana body może spowodować, że magazynek będzie siedział luźno, lub zbyt ciasno? Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Nee... A na pewno nie jesli mag będzie tej samej firmy co body... Wyluzuj i kupuj:) Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Witam, chciałbym wymienić body w CA M15A4 Sportline. Na MeTaca. I mam teraz, że tak powiem trochę śmieszne pytanie: Czy wymiana body może spowodować, że magazynek będzie siedział luźno, lub zbyt ciasno? To zależy od maga... Raczej nie powinno być problemów, jak juz to troche przypiłujesz ;) Quote Link to post Share on other sites
Cygano Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Nee... A na pewno nie jesli mag będzie tej samej firmy co body... Wyluzuj i kupuj:) Nie koniecznie, w mojej m16a3 G&P krótki mid capy G&P latają jak wściekłe... Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 a low metalowy czy plasticzany? Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Magi można zawsze podkleić/podszlifować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts