Czajson(wiking126p) Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Jak u was wygląda jeżeli ktoś dostanie?? Podnosi broń do góry i oddala się do respa ?? U mnie tak jest,ale ma to istotne problemy ze sobą związane np: -jest długi korytaRZ 40m a na końcu niego zakręt i kolejne 15m. Idzie pojedyNczy gracz,a za nim w odległości około 35m następny pierwszy gracz skręca i ginie ,gdyż tam była zasadzka normalnie powinien zawrócić i wrócić do respa,ale w takiej sytułacji zdradzi pułapke i już drugi do niej nie wpadnie. Macie pomysł jak rozwiązać ten problem??? -albo jest misja w której należy zanieść flage do danego punktu. Osoba z flagą ukrywa się w krzakach,gdyż przechodzi akurat odział przeciwnej drużyny. Jednemu z szeregowych krzaki wydają się podejRZane, więc otwiera do nich ogień osoba z flagą w krzakach dostaje normalnie powinna wstać i oddalić się do respa,ale w takiej sytUAcji zdradzi położenie flagi(flage przewiązujemy przez broń). Macie pomysł jak to rozwiązać?? Edited May 25, 2008 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Lajon Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Takie realia airsoftu. Mnie najbardziej wk..wia jak ktoś dostanie i ma już w dupie resztę świata, tzn. umie leźć dokładnie przed twoim celownikiem przez dobrą minutę i dopiero jak dostanie po nogach to ogarnie sytuację. ;) Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted May 25, 2008 Author Report Share Posted May 25, 2008 Sory za błędy pisałem na szybko bo akurat wychodziłem. Quote Link to post Share on other sites
dcm_Marecheq Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 To się umówcie, że w powyższych scenariuszach nie idzie się na respa tylko siada na ziemi i czeka na koniec rundy. Quote Link to post Share on other sites
tank Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 U mnie jest tak, że czekamy aż skończy się akcja w danym obrębie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts