seq Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 Czy jest gdzies na forum posiadacz owego urzadzonka ?? Duo Pager WT-415 PMR/LPD PS. Prosil bym o swoje spostrzezenia i frajdy z uzytkowania mikro-sluchawek :D Quote Link to post Share on other sites
JAD_FILER Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 ...ja też jestem ciekaw, a ponad to ,czy dobrze zrozumiałem, za 175 zł dostaje 2 radiokomunikatory z ładowarką i zestawem słuchawkowym??? :?: :? Quote Link to post Share on other sites
Misiek Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 poczytajcie, może coś to pomoże. http://paintball.info.pl/forum2/index1.php...8&lp=46375oraz: http://paintball.info.pl/forum/index1.php?...id=362&lp=23123 Quote Link to post Share on other sites
JAD_FILER Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 Dzięki misiek , ale chyba nie wiele to dało (leją tam wodę- nic konkretnego) :wink: Quote Link to post Share on other sites
Misiek Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 leją tam wodę- nic konkretnego :wink:normalka... wg mnie to "sprzęt nowy" i nie ma komu się o tym wypowiadać... może napisz majla do tego kolesia TKK - jak ma to opowie więcej niż napisal zdrówko Quote Link to post Share on other sites
JAD_FILER Posted January 16, 2004 Report Share Posted January 16, 2004 Pierwsze co zrobie , to uzgodnie to z grupą, i chyba nie ędę się bawił w maile i kontakty, tylko kupię w ciemno, bo za takie pieniądze wszystko przez co można rozmawiać jest dobre :wink: :) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted January 17, 2004 Report Share Posted January 17, 2004 lepiej być ostrożnym... Quote Link to post Share on other sites
seq Posted January 17, 2004 Author Report Share Posted January 17, 2004 hmm swietnie Quote Link to post Share on other sites
TH_GRZECH Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Pierwsze co zrobie , to uzgodnie to z grupą, i chyba nie ędę się bawił w maile i kontakty, tylko kupię w ciemno, bo za takie pieniądze wszystko przez co można rozmawiać jest dobre :wink: :) Juz jest kwiecien wiec moze juz kupiles. Moglbys sie podzielic spostrzezeniami na temat tego Duo Pagera? Wogole wszystcy pisza ze kupia ze ciekawe co to ale nikt jeszcze nie podzielil sie spostrzezeniami. Nie chodzi mi o jakies fachowe badania ale o opinnie uzytkownika. Czy wspolpracuje z innymi producentami? Jak sprawuje sie zestaw sluchawkowy dolaczony? Jak realny zasieg w lesie? jak tam szumy ? Quote Link to post Share on other sites
JAD_FILER Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 ...dopiero w okolicach czerwca będziemy mieli (o ile wszyscy z grupy wpłacą:P) to napiszę co i jak jeżeli ktoś chce wiedzieć więcej , to lepiej chyba poczytać na stronce, albo zadzwonić do maycom narazie wiem, że są tanie, z ładowarką, zestawem słuchawkowym, 3km zasięgu i dwie w zestawie Quote Link to post Share on other sites
TH_GRZECH Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 No to tyle tez wiem. Wiem takze ze zestaw kosztuje 245zl ; ladowarka to 2xLA85; zestaw sluchawkowy z mikofonem na kablu. A czesto ci co sprzedaja wciskaja bajki ( militaria ), wiec wole oprzec sie na czyims doswiadczeniu albo sam zaryzykuje wreszcie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts