HUGO_HUGO Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Witam,w mojej MP5 JG jest twardy spust trzeba go mocno nacisnąć żeby replika oddała strzał co może być tego przyczyną? pozdro :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Myślę że powodem tego może być coś z sprężynką naciągającą spust... Rozwiązaniem problemu było by tylko rozebranie gb... Z tego co się domyślam będziesz miał problem z złożeniem gb do kupy więc poproś kogoś kto będzie umiał rozłożyć i złożyć gb żeby działał:) albo kitajce dali za mocną sprężynkę :-F Więc cóż... zrób jak poradziłem i będzie gites... PS Zanim cokolwiek zrobisz to jak działa spust? Chodzi mi o to czy idzie płynnie czy masz taki opór i po przełamaniu go dopiero pada strzał? napisz na pw... Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted June 19, 2008 Author Report Share Posted June 19, 2008 Już naprawiłem ale dla osób mających taki problem napisze co sie stało więc wymieniłem kostkę stykową na nową bo stara był przepalona i nie łonczyła dlatego trzeba było mocno naciskać spust. Z tego co się domyślam będziesz miał problem z złożeniem gb do kupy więc poproś kogoś kto będzie umiał rozłożyć i złożyć gb żeby działał:) nie nie mam żadnego problemu z rozłożeniem i złożeniem gb i tak żeby działał jak mam działać :uśmiech: pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts