scurek002 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Witam Mam problem z moim kałachem z cymy, ustawiam hop-up do swoich potrzeb, wystrzeliwuje trochę kulek, a on wraca do pozycji zero. Da się jakoś zablokować tą wajchę co się nią hopa ustawia, aby nie wracała? Próbowałem dokręcać te śrubki co tam są i nic. Jak ktoś wie, to proszę napisać. pzdr. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 naklej tam kawałek izolki Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Albo izolka jak kolega wyżej, albo śrubka. Mówisz, że śrubka niet to pewnie gwint przekręciłeś bo delikatny jest. Ps, Przy "zabawie" suwadłem ono lubi zachaczać o ten dynks i przesuwa go, więc na to też zwróć uwagę (tzn. nie "baw" się suwadłem) a jak już to lekko "do zewnątrz "je odciągaj, co by nie chaczyć o dynks. Quote Link to post Share on other sites
scurek002 Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Już jest ok, zakleiłem taśmą i się nie rusza. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ja w swoim AK miałem ten sam problem. Rozwiązał się sam : podczas rozkręcania i składania do "kupy" zgubiłem tego plastikowego bolczyka do regulacji i ustawiałem Hopka zapałką :D. Dzięki temu już nie "latał". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts