Piwor Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Mam zamiar kupić to body i tu zaczyna się problem. Czy ów body jest kompatybilne z Cymą? Ktoś może testował, bądź lepiej zna się na rzeczy? Pozdrawiam. :) Quote Link to post Share on other sites
Piwor Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Może ktoś coś o tym szepnąć? Quote Link to post Share on other sites
Jaskier94 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Jeśli chodzi o metal body do replik typu ak, jest kompatybilne ze wszystkimi modelami cymy i jg. Wiem bo kupywałem do dragunova i kałacha ;] Quote Link to post Share on other sites
dcm_Marecheq Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 W taiwangunie jest już dostępne metalowe body produkcji Cymy za 99zł. Byłem dzisiaj wymacać bo też jestem zainteresowany i muszę przyznać że prezentuje się bardzo dobrze. Niestety przednia część korpusu jest tylko firmy SRC i kosztuje 155zł. Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 body z twojego linka będzie pasowało do cymy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts