Drag Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Witam serdecznie, Czy ktoś miał problem ze stykiem od spustu? A mianowicie chodzi bardziej o osad, który się tworzy od iskier (?). Szlak człowieka trafia już 4 raz czyściłem, po kilkunastu strzałach cała ta 'kostka' robi się czarna, naciskam spust i nic - znów trzeba czyścić. Narazie posmarowałem smarem od cylindra (innego w tym momencie nie mam), ale pisze z nadzieją że ktoś miał ten problem i go rozwiązał na stałe. :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 (edited) Narazie posmarowałem smarem od cylindra Ale nie styki w kostce, prawda? Jeżeli tak to gratuluje pomysłu :wink: Tu masz wyczerpująco: http://www.wmasg.pl/artykuly/warsztat/3/cz...nie_stykow/123/ Edited June 24, 2008 by luglo Quote Link to post Share on other sites
Drag Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 dzięki, o to u mnie sie rozchodzi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts