volf13 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Witam! Mam problem odnośnie żywotności repliki M1A1, jeżeli będe go zamawiać na zbrojowni to czy ewnentualnie mógłbym coś w niej wymienić żeby za szybko mi się nie rozsypała? Chciałbym żeby serwisańci tamtego sklepu mi także wymienili bo sam boje się grzebać w replice. Dodam, że jestem też ograniczony cenowo (maks. koszt to 80zł). Chodzi mi o np. gumkę hop up, sprężyne itp. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Witam! Mam problem odnośnie żywotności repliki M1A1, jeżeli będe go zamawiać na zbrojowni to czy ewnentualnie mógłbym coś w niej wymienić żeby za szybko mi się nie rozsypała? Chciałbym żeby serwisańci tamtego sklepu mi także wymienili bo sam boje się grzebać w replice. Dodam, że jestem też ograniczony cenowo (maks. koszt to 80zł). Chodzi mi o np. gumkę hop up, sprężyne itp. najlepiej napisz do sklepu lub zadzwoń Quote Link to post Share on other sites
Ellyrion Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Ja jakiś czas temu kiedy kupowałem replikę i do niej gumkę HOP UP na prośbę wymienili mi ją bez problemu. Wszystkie repliki przechodzą tam przegląd przez wysyłaniem, więc dla nich to nie problem. Dobrze wybrałeś sklep :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts