snip Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 witam posiadam sprężynowego shotguna m47c short czarno-drewniany Double Eagle producent podaje że replika jest bardzo mocna i ma 310fps NIE PRAWDA!!! replika jest słabsza bo nie potrafi przebic puszki... w celu poprawienia mocy zdecydowałem sięna wymianę sprężyny na mocniejszą (390-420fps) szukałem i znalazłem sporą ilosc sprężyn, ale nie wiem które będą pasowac i czy nie bęzie problemu z naciąganiem i odbiciem spustu. i ty moja prośba: czy możecie poszukać odpowiedniej do tej repliki sprężyny (390-420fps) i powiedziec jak dokładniej ją zamontować pozdrawiam i liczę na waszą pomoc jeśli tema już siepojawił to proszę o danie linku Link to post Share on other sites
jacula Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Jak wstawisz taką sprężynę to replika się posypie po pierwszym strzale. Proponuje uszczelnić i dłuższą lufę dać. Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 takiej sprężyny nie da sie do tego założyć bo shot się posypie o nawet jednego strzału nie oddasz poza tym standardowe springi od aeg nie będą pasować,tuningowanie tego shotguna jest bez sensu i tak Link to post Share on other sites
snip Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 no to dzięki za rade i proszę o zamknięcie tematu... Link to post Share on other sites
Recommended Posts