najmarniejszy Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Chcę kupić jakieś gogle BOBSTER ale na forum nie ma o nich żadnego konkretnego tematu. Mam totalny mętlik bo zupełnie nie wiem czy jest sens je kupować a także, które ewentualnie wybrać. Jeżeli ktoś posiada jakieś gogle z tego sklepu...: http://www.tajgun.pl/?cat=194&zacznij_od=0 ...to prosiłbym o napisanie jaki konkretnie model posiada, ile FPS'ów wytrzymują i jakie są ich główne wady i zalety. Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Drako Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Mam bostery gx, wytrzymały strzały z 400fps z odległości 5cm. Nie parują za bardzo ale trzeba uważać żeby nie uszkodzić warstwy anti-fog. Nie mają wyglądu "OMG! d3|74" i do chodzenia na co dzień się nie nadają ale na strzelanki mogą być, chociaż przyznaję że oprawki trochę ograniczają pole widzenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts