pitzhr Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Cześć, jestem organizatorem imprezy "Extra Jest" dla niepełnosprawnych dzieciaków. Pozwala im ona próbowanie sportów, powiedzmy, ekstremalnych, których nie miałby prawdopodobnie szansy nigdy spróbować. Poszukuję kilku ludzi, a najlepiej jakiejś zgranej ekipy, dwóch, które zgodziłyby się pomóc w imprezie. Dokładnie chodzi mi tu o stworzenie stanowiska strzeleckiego, może jakiś pokaz. Impreza odbędzie się w 2 albo 3 sobotę września, prawdopodobnie na poligonie wojskowym w Wesołej/Warszawa, trwała będzie od rana (okolice 10) do popołudnia (przez zmierzchem impreza musi być już dawno zwinięta). Jest to event typu non-profit, czyli wkładamy w to nasze serce i nie otrzymujemy za to pieniędzy, mogę jedynie zapewnić zwrot kosztów za kulki. Fotki z zeszłorocznej edycji są tu: http://stpromocja.pl/extrajest.htm Preferowałbym teamy pełnoletnie, ale nie jest to warunek konieczny Jeśli znajdzie się tu kilka osób chętnych w pomocy, to będzie wspaniale, pozdrawiam. kontakt: Piotr Borowski borowski@stpromocja.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts