Hannon Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 (edited) Czy ktoś może wie czy z tą 'repliką' da sie coś zrobić? W środku jest plastikowy GB, sama cymka strzela na góra 10metrów... Dostałem za free i zastanawiam sie czy to jest warte więcej niż paczka fajek. ;P Bo jeśli by sie dało z tym coś zrobić to było by fajnie. Znalazłem na jednym forum informacje że żaden GB nie będzie tam pasował, ale cholera ich tam wie, wole się spytać tutaj - w końcu kto pyta nie błądzi, nie ? Body, drewno itd można kupić z tego co widziałem, więc największy problem stanowi GB. Ed: W sumie, to żaden problem chyba z GB będzie skoro do wymiany też idzie body, na taiwanie widziałem ładne metalowe cymy, tam raczej wejdzie v3, prawda ? Więc na tym problem sie chyba kończy ? Edited July 20, 2008 by Hannon Quote Link to post Share on other sites
siridar Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Umm, to chcesz wymienić body, drewna i... gearbox, czyli właściwie wszystko? :neutral: Nie lepiej kupić nową replikę po prostu?! Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Wierzcie mi. Nie warto interesować się tą "repliką". Do tuningu nie nadaje się. Lepiej poszukać na Allegro jakąś Cymkę 028 lub następcę do remontu. Sam swego czasu kupiłem GBoxa v3 za 100 zł i gratisowo otrzymałem kompletnego kałasza. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nie ten dział, przenoszę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts