Ariaman Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 To ja jeszcze dorzucę jedno pytanko od siebie....grzebiąc na alledrogo.pl znalazłem takie coś: http://allegro.pl/item397018982_ladownica_...bundeswehr.html Widzę,że producentem jest "kochany" Mil-Tec :roll: ale zastanawiam się,czy to nie jest aby produkt z okresu,kiedy firma miała kontrakt z BW i szyła porządnie-jak to zweryfikować? Mam poprosić sprzedawcę o foto metki? Będę bardzo wdzięczny za pomoc Quote Link to post Share on other sites
fidell Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) Coś takiego od dawna dostępne jest w specshopie, jakości takiej jak wszystkie produkty mil-teca i raczej kontraktowe to to nie jest. Tyle że to chyba temat o spodniach... Edited July 22, 2008 by fidell Quote Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Na pewno nie jest to kontraktowe ;) Wyglada jak standardowa Mil-tec`owa kicha ;) Nie lepiej troche dolozyc i miec oryg. z demobilu? Quote Link to post Share on other sites
wolus113 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Za 60 złoty na allegro można kupić demobil w idealnym stanie jak nowy :) Quote Link to post Share on other sites
Ariaman Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 Na pewno nie jest to kontraktowe ;) Wyglada jak standardowa Mil-tec`owa kicha ;) Nie lepiej troche dolozyc i miec oryg. z demobilu? Oczywiście że tak :D Chciałem się tylko upewnić, czy to jest kicha,czy nie-postaram się kupić oryginał :) I tym sposobem chciałem zakończyć rozmowę o ładownicy i podziękować za dobre rady. :) Natomiast temat "kontraktowych-niekontraktowych" portek pozostaje nadal otwarty... Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Jeśli pojawia się nowe pytanie, to proszę o śmiałe zakładanie nowego wątku! Posty przeniosłem - dalszą dyskusję na temat "systemu modularnego" firmy MilTec proszę prowadzić tutaj ;). Ronin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts